3 Eylül 2012 Pazartesi


Liam'ın babası grubun adını "Status Single" olarak önermiş ama Zayn bunun korkunç bir isim olduğunu düşünmüş.

-Harry ve Louis birkaç yıl önce henüz hiç tanışmadan Manchester'da The Script konserine gitmişler.

-JLS, Harry ve Caroline ilişkisini ciddiye almıyor ve Harry'de bunu söylemişler.

-Bir radyo programında Harry'e ailesi tarafından yakalanan en kötü yaramazlığı sorulmuştu ve Harry "Buna bir radyoda cevap veremem." demişti.

-Harry ve Louis telefonda konuştuktan sonra kapatmadan önce Louis, "Seni seviyorum Harry." demezse Harry sinirleniyormuş.

-Harry lavabodan çıktığında bir fan "Ellerini yıkadın mı?" diye sormuş ve Harry hayır diyerek ellerini kızın yüzüne sürmüş.

-Harry bir kez tuvaleti kağıt ile doldurmuş ve sifona bastığı zaman gitmeyince "Boğulacağız!" diye bağırmaya başlamış.

-Harry kanser hastası olan bir hayranı ile tanışmış ve onu kucağına alıp "Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsun?" demiş.

-Louis uyurgezer ve bir gece yarısı Niall onu salonda "The Jungle Book" söylerken bulmuş.

-Niall yemek yerken fanlarının çığlık atmasından hoşlanmıyor.

-Harry kıvırcık saçları olmadan çirkin görüneceğini düşünüyor ama bir yardım kampanyası için saçlarını kazıtabilirmiş.

-Niall ölümden korkuyor.

-Niall ve Harry birbirleri için arka vokal yapıyor.

-Bir fan Louis'e şişirilebilir bir penis kostümü göndermiş.

-Niall'ın en sevdiği dizi "Two & A Half Men".

-Harry kedi gibi yürüyen kızlardan hoşlanmıyor.

-Harry'nin sözlerini ilk öğrendiği şarkı "Girl Of My Best Friend" - Elvis.

-Harry onu peşinden kovalamak zorunda bırakacak arsız bir kız istiyor.

-Simon gruba müzik kariyerlerini başlatmaları için bir anlaşma yaptığını açıklayınca Harry ağlamaya başlamış.

-Zayn'in ellerini ovuşturmak gibi bir takıntısı var.

-Niall çok fazla küfür ettiği için grup ile yapılan görüşmelerde fazla konuşmuyor.

-Louis, Harry'nin saçlarını kıskanıyormuş.

-Harry kamyonları çok seviyor.

-Louis insanların onun kol kaslarına dokunmak istemesini seviyor.

-Louis'in ilk evcil hayvanı Ted adındaki köpeği.

-Birlikte film izlerken Liam ağlarsa Zayn onu güldürüp sarılıyor.

-Niall, Twitter'da ona sürekli "Beni takip et." yazılmasından nefret ediyor.

-Tanıştıkları kızlara kendi aralarında puan vermeyi seviyorlar.

-Louis, Noel için Eleanor'a sürüş dersi, Mullberry çanta ve Paris tatili hediye etmiş.

-Louis ilk maaşıyla şempanze almış ve adını Larry koymuş.

-Geçenlerde Harry küçük bir hayran grubu ile saklambaş oynamış.

-Louis fırında fasülyeden nefret ediyor.

-Harry beyaz araba ve pancardan hoşlanmıyor.

-Eğer Zayn'den bir fan kendisi için şarkı söylemesini isterse "Twinkle Twinkle Little Star" şarkısını söylermiş.

-Harry'nin tam adı "Harold Edward Milward Styles".

-Niall bir gün WMYB şarkısını İspanyolca olarak söylemeye başlamış ve Harry aptal gibi bir süre ona bakmış çünkü çok iyi söylediğini düşünmüş.

-Louis kızları göz ardı etmekten hoşlanmıyor ve öyle davrananlardanda nefret ediyor. Eğer hoşlanmadığı bir kız onunla birlikte olmak isterse onu yavaş yavaş bırakırmış.

-Harry onu sevmeyenleri iğnelemeyi seviyor ve grubun diğer üyelerine karşı nefret besleyenlerden hiç hoşlanmıyor. -Kazadan sonra Niall, Zayn ve Louis'in omurgası incinmiş ve grup konseri iptal etmeyi düşünmüş. -Louis'in bu yıl Noel için aldığı en iyi hediye annesinin verdiği şilte.

-Louis'in doğum gününden önce #ElarryDoğumGünüÜçlüsü, #ElarryYatakÜçlüsü gibi TT'ler olmuştu ve Eleanor bunları görünce biraz korkmuş. (Elarry: Eleanor, Louis, Harry.) -Niall, Noel için eve döndüğünde odasını ve ailesini görünce ağlamaya başlamış. -Zayn'in en sevdiği renk siyah. -Liam tur otobüsünde Monopoly, Connect 4, yılan, merdiven ve Twister olmasını istiyor. -Harry'nin ilk evcil hayvanı Max adındaki köpeğiymiş.

-Louis yıkanacak ve ütülenecek her şeyi ailesinin evine yolluyor. -Liam beatbox yapabiliyor. -Liam bir garson ona "Yemeğini kaşık kullanmadan yiyemezsin." dediği için kaşık kullanmak zorunda kalmış ve ağlamış. -Liam 26 yaşında evlenmeyi düşünüyor. -Harry hayranlarından gelen kaplumbağalar ile koleksiyon yapıyor ve gruptan biri çalarsa anlamak için mutlaka sayıyor.

-Louis, Harry'nin alaycı yüz ifadesini çok seviyor. -Harry bir kez uçakta çıplak, sadece üzerinde bir battaniye ile dolaşmış. -Zayn 4 yaşında şarkı söylemeye başlamış. -Niall 15 yaşında okulu tarafından düzenlenen bir yetenek gösterisinde arkadaşı Kieron'ın gitarı eşliğinde "The Man Who Can't Be Moved" şarkısını söylemiş. -X Factor'de "Teenage Dream" şarkısını söylemek istemişler ama Simon "Nobody Knows" şarkısını söylemelerini istemiş.

-WMYB klibindeki kız, Madison, Lucy Hale'in kuzeni. -Harry'nin en sevdiği Noel şarkısı "Have Yourself A Very Merry Little Christmas". -Zayn geleceği hakkında olumlu düşünmeye dikkat ediyor. -Harry'nin annesi et suyu yaptığında biraz fazla yaptığını çünkü kimse tadına bile bakamadan Harry'nin hepsini bitirdiğini söyledi. -Harry kahveden nefret ediyor.

-Niall kız arkadaşı ile birlikteyken kızın bütün masraflarını kendisi karşılarmış. -Harry'nin en sevdiği grup Coldplay. -Love Actually filmindeki evlenme sahnesinde Harry ağlamış. -Zayn'in Youtube hesabı: bradfordboizayn. -Liam'ın en sevdiği sayı 1. -Grup fanlar ile Twitcam görüşmelerini seviyor ama yönetim buna izin vermiyor. -Niall'ın gruptan biri olma şansı olsaymış Louis olmak istermiş çünkü düşünmeden hareket etmenin nasıl bir şey olduğunu merak ediyormuş. -Harry için en kötü yılbaşı hediyesi büyük babası tarafından alınan kalemlikmiş. -Niall kızların diyet yapmasından nefret ediyor.

-Liam, X Factor'den önce kısa bir süre için vokal eğitimi almış. -Liam kız arkadaşı Danielle ona imza atmayı öğretene kadar bu konuda gerçekten kötü olduğunu düşünüyormuş. -Aralarında hayranları hakkında konuşurken "bizim kızlar" diye hitap ediyorlar. -Up All Night tur görüntülerinden oluşan bir DVD planlıyorlar. (Tur 18 Aralık'ta başlıyor." -Bir X Factor performansı sırasında Louis eski kız arkadaşı Hannah Walker'ı ziyaret etmek için kaçmış.

-Harry kız arkadaşı için şarkı yazmanın romantik olduğunu düşünüyor. -Harry, Taylor Swift ile çıkabilirmiş. -Harry, Tumblr ve 1D temalarını ilgi çekici buluyor. -Fanlar tarafından kendilerine verilen kartonlar, kağıtlar, fotoğraflar vb. şeyler yırtılırsa onları özenle onarıyorlarmış. -Niall banyoda çok yüksek sesle şarkı söylemeyi seviyor.

-Liam "Moments" şarkısını söylerken duygusallaşıyor. -Louis, Hannah Walker'dan ayrıldıktan sonra "Hannah" adını duyunca rahatsız olmaya başlamış. -Niall kendine "İrlandalı Belieber" diyor. -Zayn her gece istediği zaman konuşabileceği bir kız arkadaş istiyor. Böylece ona her an her şeyi söyleyebilirmiş. -Louis için bir kızla çıkarken olabilecek en kötü şey kızın Louis'in yaptığı şakalara gülmemesiymiş.

-Liam'ın en sevdiği Pokemon, Charizard. -Zayn kariyerlerin İngiltere'de, bir yarışmada başlamasını ve şimdi tüm dünyanın onları tanımasının inanılmaz olduğunu düşünüyor. -Louis, Haribo'nun vişneli jelibonlarını çok seviyor. -Birlikte yaşayabilecekleri büyük bir ev inşa etmeyi istiyorlar. -Louis kızları güzel yapan şeyin dağınık saçlar olduğunu düşünüyor.

-Eğer Zayn yeni yıl için bir sanatçıyı evine davet etmek isterse bu Chris Brown olurmuş. Ondan biraz dans etmeyi öğrenmek istermiş. -Harry uyandığında ilk olarak saçlarını düzeltiyor ve bunu grup içinde yapan tek kişi o. -LA'ta, Harry cam kapının içinde yürüyormuş ve Niall, Harry 17 yaşında olduğu için bu yaptığının komik olduğunu düşünmüş ve gülmeye başlamış. Ama sonra dayanamayıp kendiside cam kapıda dönmüş. -Zayn küçükken bir kez Noel Baba kapısına gelmediği için ağlamış. -Zayn bir kız ile yemeğe çıktığında hesabın yarıya bölünmesini yada kızın ödemesini garip buluyor. Bütün hesabı erkeğin ödemesini gerektiğini düşünüyor.

-Liam’ın ilk öpüştüğü kızın adı Harriet Thompson. -Niall, Twitter’da Justin Bieber’ın onu takip ettiğini öğrenince çığlık atmış. -Louis romantik komedilerde ağlıyor. -Harry, “Bambi”nin bir kız ile ilk kez çıktığında izleyebilecekleri en iyi film olduğunu düşünüyor çünkü bu onu duygusallaştırırmış ve sarılmak için iyi bir fırsat olabilirmiş. -Harry küçükken tostunu boyuyormuş.

-Louis, ITV belgeselini kaydederken sonlarına doğru ağlamış çünkü aklına annesi gelmiş. -Grubun oyuncak bebeklerinin kıyafetleri kendileri tarafından seçilmiş. -Eğer Zayn gruptan biri ile sesini değiştirebilseymiş bu Niall olurmuş. -Niall her şeyini anlatabileceği bir kız arkadaşı olmasını özlemiş. -Liam bir gün kız arkadaşının dans partisine katılamadığı için ona bir buket çiçek yollamış.

-Bir performans sırasında bir kız Niall’a sarılmak istemiş ama güvenlik onu durdurmuş ve Niall “Hayır, ona sarılmak istiyorum.” demiş. -Harry Avustralya aksanını sevimli buluyor. -Eleanor’un üniversiteden bir arkadaşı Harry’nin evini biliyormuş ve birlikte onunla tanışmaya gitmişler. Bir süre sonra diğer grup üyelerinin desteği ile Louis ve Eleanor çıkmaya başlamış. -Liam, “Marley & Me” izlerken ağlıyor. -Niall kazandığı ilk para ile annesine bir araba almış.

-Zayn sudan korkuyor ve yüzme bilmiyor ama kız arkadaşı boğulma tehlikesi geçirirse onu kurtarmak için suya girebilirmiş. -Louis gözlük takan kızlardan hoşlanıyor. -Yapılan bir ankette Niall %60 oyla grubun en çok sevilen üyesi, Harry ise %5 oyla en az sevilen üyesi olmuş. -Zayn ve Louis'in boyu 1.75, Liam ve Harry'nin boyu 1.78 ve Niall'ın boyu 1.71.

-Liam'ın hayat sloganı "Rüyanı yaşa ve hiç uyanma!" -Liam denizde yüzmekten korkuyor. -Niall bir gün için Cher Lloyd olmak istiyor çünkü o zaman seksi olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayabilirmiş. -Niall'ın en sevdiğin ayakkabı markası Supra. -Bir gün bir kadın Niall'ın kulağına "Eğer daha yaşlı bir kadınla birlikte olmak istiyorsan ben varım." demiş.

-Liam bir röportajında saç bakım kremi, Clearasil ve Niall olmadan yaşayamayacağını söyledi. -Niall evini özlediği zaman diğer grup üyeleri onun kendini birazda olsa iyi hissetmesi için İrlanda aksanını kullanarak konuşuyorlar. -Liam’ın en sevdiği Justin Bieber şarkısı “Somebody To Love”. -Louis, Fransa’ya gittiğinde gördüğü bir kadının Fransız olduğunu düşünmüş ve ona İngilizce kaba bir şeyler söylemiş ama kadın ona İngiliz olduğunu söylemiş. -Harry bir hayranından hoşlanırsa gitmeden önce ona “Seni seviyorum.” diyor.

-Grup üyelerinin hepsinde birbirleri için taktığı arkadaşlık bilezikleri var. -Niall uykusunda gün içinde yaşadığı olaylar hakkında konuşuyormuş. -Niall kızların farklı diller yerine farklı aksanlarda konuşabilmesini daha çok seviyor. -Harry daha önce bir kıza eşcinsel olduğunu söylemiş çünkü kız onun peşini bırakmıyormuş. -Harry iştahı yerinde olan kızlardan hoşlanıyormuş.

-İsveç’e gittiklerinde Zayn’in bavulunu saklamışlar ve Zayn her şeyini İngiltere’de ki havalimanında unuttuğunu sanmış. -Niall sadece erkeklerin olduğu bir okulda okuduğu için kızlara tam olarak nasıl çıkma teklifi edeceğini ya da yaklaşacağını bilemiyor. -Harry bu aralar araba sürmeyi öğreniyor ve satın almak için arabaları gözden geçiriyor. -Liam bir çok farklı yerden insanla tanıştığı için aksanının karışık bir şey olduğunu düşünüyor. -Liam üzgün olduğu zaman grup üyeleri ona sakalı olan bir bebek hayal etmesini söylüyor.

-Niall doğru kızı beklediği için henüz bir kıza çiçek vermemiş. -Bir fan daha önce gruba “Cody Simpson hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye sorduğunda onun yetenekli olduğunu söylediler. -WMYB çekimlerinden sonra klibi izlemeye sıra geldiğinde Niall “Durun! Yiyecek bir şeylere ihtiyacım var!” diye bağırmış. -Niall sürekli makyaj yapan kızlardan hoşlanmıyor ve doğal bir güzelliği olan kız arkadaş istiyor. -Harry bazen geldiği konuma inanamayıp kendini çimdikliyormuş.

-Niall bir kez sörf yaparken dizi çıkmış. -“Up All Night” albümünde Niall ve Zayn’in en sevdiği şarkı “One Thing”, Liam’ın “I Want”, Harry’nin “More Than This” ve Louis’in “Moments.” -Niall fanları sürekli yanında çığlık attığı zaman ağlamamak için zor duruyormuş. -Niall buz hokeyi oynayabilmek istiyor çünkü Justin Bieber çok iyi buz hokeyi oynuyor. -Louis kız kardeşlerinin arkadaşları ile uğraşmayı çok seviyor.

-Grup birbirlerinin popolarına dokunarak çekildikleri fotoğraflar hakkındaki düşünceleri önemsemiyor. Bunun doğal olduğunu düşünüyorlar. -One Direction “ünlü” olarak anılmaktan hoşlanmıyor. Kendilerini hayalleri gerçekleşmiş çocuklardan oluşan bir grup olarak görüyorlar. -Liam korktuğu şeyleri kimseye söylememeye ve bunları kendi içinde yenmeye çalışıyor. -Harry kendi düğününde sağdıçlardan birinin Louis olmasını istiyor. -Niall yüzmeyi çok seviyormuş ama su yüzünden vücudunun kırışmasından da nefret ediyormuş.

-Zayn’in en sevdiği kitap serisi “Harry Potter”. -Eğer Zayn Liam’ı kızdırırsa Zayn ona sarılana kadar hiç konuşmuyor. -Louis baba olmayı ve bunun 27 yaşında olmasını çok istiyor. -Niall futbol hayranı olan kızlardan hoşlanıyor. -Niall 14 yaşındayken saçlarını boyamaya başlamış.

-Harry her zaman kız arkadaşı ile yaprakların altında saklambaç oynamanın hayalini kuruyormuş. -Zayn One Direction grubu kurulurken kendisini diğerlerine göre serseri olduğunu düşünmüş. Ama şimdi onlar olmadan kendini kimsesiz gibi hissediyormuş. -Liam kaşıklardan korkuyor ama bir kız kullanmasını isterse kullanırmış çünkü onu üzmek istemezmiş. -Liam haftanın günlerinin adı üstünde yazan boxer kullanıyor. -Liam bir kız ile çıktığı ilk gecede eğlendiyse bunu ona mesaj atarak söylermiş.

-Niall’ın soyadı “Horan” İsveç dilinde “fahişe” anlamına geliyor. -Zayn 6 yaşındayken televizyonu camdan aşağıya atmış. -Grup üyeleri Niall’ın uykusunda osurduğunu söylüyor. -Harry genellikle battaniye ile uyur. Küçüklüğünden kalma alışkanlık gibi bir şeymiş. -Niall Justin Bieber’ın “Mistletoe” adlı yeni şarkısını söylemeden duramıyormuş.

-Harry’nin gördüğü en kötü rüya sıçanların onun ayak parmaklarını kemirmesiymiş. -Niall fazla ciddi ilişkilerden hoşlanmıyormuş. -Harry ve Ed birbirlerine Potter ve Weasley diyor. -Harry kızların futbol forması giymelerini sevimli buluyor. -Harry ilk imzasını Louis için atmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder